Arbetsplatsansökan till gravgårdarna sommaren 2018

Lovisanejdens kyrkliga samfällighet söker sommararbetare till gravgårdarna fr.o.m 4.6.2018 för 2 olika 5 veckors perioder. Arbetet är främst skötsel av gravgårdarna. Enligt skilld överenskommelse kan jobbet även innehålla städning. Arbetstagaren bör vara 16 år fylld, innan arbetet påbörjas. Arbetstiden är i Liljendal måndag – fredag kl. 8.00 – 12.00, i Lappträsk måndag – fredag kl. 8.00 – 13.30, i Lovisa, Pernå och Strömfors måndag – fredag kl. 8.00 – 14.30. I arbetstiden ingår dagligen en matpaus á 30 min (inte Liljendal) och en kaffepaus à 15 min. Skicka in din ansökan senast 16.3.2018. Adressen är Lovisanejden kyrkliga samfällighet, Drottninggatan 22, 07900 Lovisa eller epost: niklas.turku@evl.fi. Besluten meddelas senast 20.4.2018. OBS! Försäkra dig om att du får bekräftelsen "Tack för ditt meddelande" då du sparat dokumentet.

Att lägga till bilagan misslyckades. Vänligen kontrollera att du har fyllt i alla fält.
Det här fältet är obligatoriskt.