På den här sidan publiceras information om öppna arbetsplatser:

Lovisanejdens kyrkliga samfällighet söker nu säsongs- och sommararbetare:

SÄSONGSARBETARE TILL GRAVGÅRDARNA

Lovisanejdens kyrkliga samfällighet sköter 11 gravgårdar. Gravgårdarna finns belägna i Strömfors, Lovisa, Pernå, Liljendal och Lappträsk. Vi söker säsongsarbetare till gravgårdarna för 5 månader. Arbetsperioden infaller under tiden maj - oktober 2021.

Arbetet är främst skötsel av gravgårdarna. I det ingår gräsklippning, krattande, ogräsbekämpning, byte av mylla, skötsel och städning av fastigheter mm.

Arbetstiden är 38 timmar 15 minuter per vecka samt 30 timmar per vecka

Arbetstagaren bör vara 18 år fylld, innan arbetet påbörjas.

Erfarenhet av park och trädgårdsarbete räknas som merit.

En gravgård är inte en alldeles vanlig arbetsplats.  Man kommer dit för att minnas sina avlidna anhöriga eller kanske för att stanna upp en liten stund. Det här bör personalen på gravgården beakta.

Samfälligheten är en rökfri arbetsplats.

Skriftliga ansökningar skickas senast 12.3.2021 till Lovisanejdens kyrkliga samfällighet, lovisanejdensforsamlingar@evl.fi eller PB 73, 07901 Lovisa.

Märk ansökan ”Säsongsarbetare”.

Beslut meddelas senast 26.3.2021.

Förfrågningar riktas till personalchef Gitte Backman tel. 050 -382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

SOMMARARBETARE

Lovisanejdens kyrkliga samfällighet sköter 11 gravgårdar. Gravgårdarna finns belägna i Strömfors, Lovisa, Pernå, Liljendal och Lappträsk. För sommaren söker vi nu arbetare till samtliga gravgårdar. Sommaren är uppdelad i två perioder. Period 1 är från 7.6 - 9.7. och period 2 från 12.7 - 13.8. Man kan söka till bägge perioder, men bli endast anställd till en.

Arbetet är främst skötsel av gravgårdarna. I det ingår gräsklippning, krattande, ogräsbekämpning, byte av mylla, målande av byggnader mm. Enligt skild överenskommelse kan jobbet även innehålla städning.

Arbetstiden är i Liljendal måndag – fredag kl. 8.00 – 12.00, i Lappträsk måndag – fredag kl. 8.00 – 13.30, i Lovisa, Pernå och Strömfors måndag – fredag kl. 8.00 – 14.30. I arbetstiden ingår dagligen en matpaus á 30 min (inte Liljendal) och en kaffepaus à 15 min.

Arbetstagaren bör vara 16 år fylld, innan arbetet påbörjas.

Samfälligheten är en rökfri arbetsplats.

Sök jobbet genom att fylla i frågeformuläret (se länk nedan) eller genom att skicka en skriftlig ansökan senast 12.3.2021 till Lovisanejdens kyrkliga samfällighet, lovisanejdensforsamingar@evl.fi. Märk ansökan ” Sommararbetare”. Här är länken till ansökningsformuläret.

Beslut meddelas senast 26.3.2021.

Förfrågningar riktas till personalchef Gitte Backman tel. 050-382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

KYRKOGUIDER FÖR SOMMAREN 2021

Lovisanejdens kyrkliga samfällighet söker guider till kyrkorna i Lovisa, Pernå och Strömfors Sommaren är uppdelad i två perioder. Period 1 är från 8.6. - 10.7. och period 2 från 13.7. - 14.8. Man kan söka till bägge perioder, men bli endast anställd till en. Man har också möjlighet att jobba veckosluten i augusti

Arbetstiden är från tisdag – lördag kl. 10.00 – 17.00.

Arbetstagaren bör vara 16 år fylld, innan arbetet påbörjas.

En kyrka är inte en alldeles vanlig arbetsplats.  Man kommer dit för att minnas sina anhöriga eller kanske för att stanna upp en liten stund. Det här bör personalen i kyrkan beakta.

Samfälligheten är en rökfri arbetsplats.

Skriftliga ansökningar skickas senast 12.3.2021 till Lovisanejdens kyrkliga samfällighet, lovisanejdensforsamlingar@evl.fi. På ansökan ”Kyrkoguide”.

Beslut meddelas senast 26.3.2021.

Förfrågningar riktas till personalchef Gitte Backman tel. 050 – 382 75 25 / gitte.backman@evl.fi