Säsongarbetsplatser 2018

Lovisanejdens Kyrkliga Samfällighet söker säsongsarbetare för 4 månader. Arbetsperioden infaller under tiden april-oktober 2018 eller enligt överenskommelse. Arbetet är främst skötsel av gravgårdarna. Enligt skild överenskommelse kan jobbet även innehålla städning och fastighetsskötsel. Den sökande bör ha fyllt 16 år innan arbetet inleds. Skicka in din ansökan senast 16.3.2018. Adressen är Lovisanejden kyrkliga samfällighet, Drottninggatan 22, 07900 Lovisa eller epost: niklas.turku@evl.fi. Besluten meddelas senast 20.4.2018. OBS! Försäkra dig om att du får bekräftelsen "Tack för ditt meddelande" då du sparat dokumentet.

Att lägga till bilagan misslyckades. Vänligen kontrollera att du har fyllt i alla fält.
Det här fältet är obligatoriskt.